verloskundigen echopraktijk vida informatieavonden

Goed nieuws! De informatieavond over borstvoeding en de bevalling worden nu online gegeven door onze kraamverpleeg- en lactatiekundigekundige Maria van Starkenburg en onze ervaren verloskundige Marike Nijman.

Je kunt nu beide informatieavonden online vanuit huis volgen, gezellig samen met je partner of een familielid. Ga er wel even rustig voor zitten, de informatie filmpjes duren beide ongeveer een uurtje.

Online bevalling klik hier

Online borstvoeding klik hier

Helaas zijn de informatieavonden in het AMC vanwege het Coronavirus geannuleerd. 

Een vast onderdeel van de zwangerschapsbegeleiding vormen de informatieavonden over borstvoeding en bevalling. We raden je aan tijdens je zwangerschap deze avonden te bezoeken, je krijgt hier namelijk veel extra informatie waar soms op het spreekuur geen tijd voor is. Uiteraard is je partner hierbij van harte welkom! Bij één van je bezoeken aan onze praktijk zullen we je uitnodigen voor deze avonden.

De informatiebijeenkomsten zijn gratis en vinden plaats in het AMC zaal H4-284. We beginnen om 19.30 uur (zaal open v.a. 19.15 uur). Eindtijd ong. 21.30 uur (bevalling) of 21.00 uur (borstvoeding). Alle zwangeren zijn van harte welkom, evenals hun partner. Vraag om informatie tijdens het spreekuur.

Let op! Het AMC geeft zelf ook informatieavonden voor hun eigen cliënten die een medische indicatie hebben. Deze vallen soms op of rond dezelfde datum. De portiers zijn niet altijd op de hoogte van onze informatieavonden en het kan dus voorkomen dat ze je naar een andere datum verwijzen. De data op de website zijn altijd actueel en staan ook op de flyers die op alle spreekuurlocaties liggen.

Dinsdag 14 april 2020 informatieavond over bevalling (zaal H4-284) GEANNULEERD
Maandag 20 april 2020 informatieavond over borstvoeding (zaal H4-284) GEANNULEERD
Maandag 18 mei 2020 informatieavond over bevalling (zaal H4-284) GEANNULEERD
Dinsdag 23 juni 2020 informatieavond over bevalling (zaal H4-284) GEANNULEERD

Let op: Ook bij Vida wordt jouw verloskundigenzorg 100% vergoed door alle zorgverzekeraars!
Let op: Ook bij Vida wordt jouw verloskundigenzorg 100% vergoed door alle zorgverzekeraars!