verloskundigen echopraktijk vida groei echo
Wie?

De pretecho’s in Diemen worden verzorgd door onze collega Marloes.

Marloes is een ervaren Vroedvrouw en Echoscopiste en brengt met liefde jullie groeiende wonder in beeld. Voor zowel leuke als spannende echo’s zijn jullie bij haar in goede handen. Als verloskundige weet Marloes hoe spannend het wachten op de termijn echo kan zijn en dat het soms fijn is om eerder te kijken. Ook om het geslacht alvast te weten te komen zijn jullie van harte welkom. Telkens weer is het bijzonder om de baby van zo dichtbij in beeld te hebben en jullie vreugde, liefde en soms verbazing (ook bij opa’s en oma’s!) te zien. Verder in de zwangerschap kunnen we samen een glimp van jullie kindje opvangen middels 2D en 3D/4D echografie.

Graag tot ziens op het pretecho spreekuur!

Wat?

Een pretecho is een extra echo, die gemaakt worden op eigen verzoek van de aanstaande moeder en partner en dus ZONDER MEDISCHE INDICATIE.
Deze echo’s worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Een pretecho biedt jullie als aanstaande ouders de kans om je kindje al voor de geboorte te zien. De techniek maakt gebruik van ongevaarlijke geluidsgolven, die door een apparaatje (de transducer) de buik in worden gezonden. Vervolgens zet de computer de teruggekaatste golven om in beelden, die direct te zien zijn op een beeldscherm. De duidelijkheid van het beeld is afhankelijk van de zwangerschapsduur, het postuur van de moeder en de ligging van het kindje. Je kan ook een familielid en/of vriend(in) meenemen naar de pretecho.

Waar?

Op onze locatie in Diemen is het mogelijk een pretecho te laten maken.

Vanaf 2 januari 2021 kun je de pretecho op verschillende dagen en tijden inplannen. Dit kun je heel gemakkelijk zelf online via onze website doen en betalen middels IDeal.

De Brede Hoed
D.J. den Hartoglaan 8
1111 ZC Diemen

Let op! : In Diemen is het  betaald parkeren !

Omdat het een avondspreekuur is, graag aanbellen bij de videobel (rechts naast de ingang).

Let op: Ook bij Vida wordt jouw verloskundigenzorg 100% vergoed door alle zorgverzekeraars!
Let op: Ook bij Vida wordt jouw verloskundigenzorg 100% vergoed door alle zorgverzekeraars!