Wie?

De pretecho’s worden verzorgd door Godelief Maassen. Ze vertelt hier iets over zichzelf:

Na jaren als verloskundige en echoscopiste in de kliniek gewerkt te hebben heb ik in het verleden de switch gemaakt van de praktijk naar docent. Ik vond het werken met studenten leuk en ik had wat meer tijd voor mijn eigen gezin met drie kinderen. Ik merkte na jaren van docent zijn dat ik het contact met de zwangere zelf en hun partner miste. Met jullie dus!

Ik heb de echoscopie weer opgepakt, heb een update van de  echo opleiding gaan volgen. Sinds 2013 ben ik naast docent/stage coördinator bij de verloskundige academie ook weer aan het werk als echoscopist.
Zo leuk, om op een aantal momenten even in jullie zwangerschap mee te kijken! Telkens weer is het bijzonder om de baby van zo dichtbij in beeld te hebben.

We zien elkaar op het pretecho spreekuur. Graag tot dan!

Wat?

Een pretecho is een extra echo, die gemaakt worden op eigen verzoek van de aanstaande moeder en partner en dus ZONDER MEDISCHE INDICATIE.
Deze echo’s worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Een pretecho biedt jullie als aanstaande ouders de kans om je kindje al voor de geboorte te zien. De techniek maakt gebruik van ongevaarlijke geluidsgolven, die door een apparaatje (de transducer) de buik in worden gezonden. Vervolgens zet de computer de teruggekaatste golven om in beelden, die direct te zien zijn op een beeldscherm. De duidelijkheid van het beeld is afhankelijk van de zwangerschapsduur, het postuur van de moeder en de ligging van het kindje. Je kan ook een familielid en/of vriend(in) meenemen naar de pretecho.

Waar?

Op onze locatie in Diemen is het mogelijk een pretecho te laten maken.

Iedere week op woensdagavond tussen 17:30 uur en 21:30 uur is het mogelijk om een afspraak te plannen. Dit kun je heel gemakkelijk zelf online via onze website doen en betalen middels IDeal.

 

De Brede Hoed
D.J. den Hartoglaan 8
1111 ZC Diemen

Let op! : In Diemen is het  betaald parkeren !

Omdat het een avondspreekuur is, graag aanbellen bij de videobel (rechts naast de ingang).