TeamDiemen

Samen met Team Bijlmermeer vormen wij Team 1

Ons Collega Team:

Team Bijlmermeer

Ons werkgebied:

Team Diemen begeleidt alle zwangeren in de postcodegebieden: Diemen, Holland Park en Driemond

Wie je verder nog tegen kunt komen:

De kraamverpleegkundigen:

Welkom bij Team Diemen

Wij zijn je vaste verloskundigen: Thessa Hetem, Emma van der Weerd en Anne Hunink.

Thessa is een ervaren verloskundige en al sinds 2014 deel van het Vida team. Haar passie als verloskundige is om naast zwangere vrouwen te staan, zodat ze vol zelfvertrouwen overgaan naar het moederschap. Thessa weet als moeder van vier kinderen als geen ander hoe bijzonder de zwangerschap, bevallen en het ouderschap is.

Anne werkt al jaren als verloskundige bij Vida. Met een achtergrond als maatschappelijk werker, begon ze aan haar tweede studie: Verloskunde. In 2015 liep ze haar eindstage bij Vida en vond ze het zo leuk om in Zuidoost te werken, dat ze besloot om te blijven en deel te worden van het Vida team. Haar passie is om vrouwen in hun kracht te zetten. Anne is moeder van twee dochters, geboren in 2017 en 2020.

Emma is een ervaren verloskundige en al geruime tijd deel van het Vida team. Ze is over de hele wereld opgegroeid en bewust naar Nederland gekomen om hier als verloskundige te werken. Ze vindt het belangrijk dat vrouwen autonomie hebben en op hun eigen manier kunnen bevallen en daar zet ze zich voor in. Emma heeft een bachelor in public health. Ze is ook moeder van twee zoontjes, geboren in 2019 en 2022.

We zien er naar uit jullie de komende maanden te begeleiden!

Contact

Bevallingen en spoed (24/7): 06 29 07 69 60
Overige Vragen: 020-6977016 (Bereikbaar van ma t/m vr tussen 08:30 - 12:00)
Spreekuurlocaties: Gezondheidscentrum De Brede Hoed D.J. den Hartoglaan 8, 1111 ZC Diemen
Campus Holland Park Dalsteindreef 3035, 1112 XC Diemen (naast Broodje Ben)

< Terug naar Onze Teams

Verloskundige Zorg

Controles

In het begin van je zwangerschap kom je eens per maand op controle. Dit bouwt op tot een wekelijkse controle in de laatste zwangerschapsweken. Bij vrijwel al je controles zie je een van ons. Het kan voorkomen dat het door onze of jouw agendaplanning beter uitkomt om je afspraak bij Team Bijlmermeer te hebben.

Bevalling

Als je geen medische indicatie hebt begeleidt één van de verloskundigen van Team 1 (Team Diemen of Team Bijlmermeer), dus naast Thessa, Anne en Emma zijn dit Maria, Marike en Roelie. Op jullie verzoek kan dat thuis of in het ziekenhuis. We hebben een brede ervaring met badbevallingen. We wisselen onze diensten iedere 24 uur af.

Spreekuur

Thessa, Anne en Emma doen op verschillende dagen spreekuur. Alle afspraken zijn in het gezondheidscentrum De Brede Hoed in Diemen en de huisartsenpraktijk in Holland Park.

Bereikbaarheid

Je verloskundigen zijn 24/7 bereikbaar voor bevallingen en of spoedvragen. Mocht er al een bevalling bezig zijn dan verwijzen we je door naar een andere Vida verloskundige van team 2. Dit komt zelden voor.

Let op: Ook bij Vida wordt jouw verloskundigenzorg 100% vergoed door alle zorgverzekeraars!
Let op: Ook bij Vida wordt jouw verloskundigenzorg 100% vergoed door alle zorgverzekeraars!