“Verloskundigen Vida” is een verloskundige maatschap die al meer dan 20 jaar werkzaam is in Amsterdam Zuidoost, Diemen, Abcoude en Vinkeveen. De maatschap bestaat uit 6 maten: Maria Hoenderdos, Melissa Sloot, Remke Grootenhuis, Leanne van der Poel, Maylis Sanjuan, Marike Nijman. Onder de maatschap valt ook onze echo-praktijk, waar we alle medische echo’s kunnen aanbieden.

Verloskundigen Vida biedt persoonlijke en verloskundige begeleiding in het proces van zwangerschap naar ouderschap. We werken in kleine teams op verschillende locaties in Amsterdam Zuidoost, Reigersbos, Bijlmerdreef, Venserpolder, Diemen, Holland Park, Abcoude en in Vinkeveen zodat we altijd dichtbij zijn. Tijdens je zwangerschap zie je steeds dezelfde gezichten en daardoor kun je een persoonlijke band opbouwen met je verloskundige.

Tevens kunnen wij ook zelf alle medische echo’s aanbieden en zo heb je alle verloskundige zorg die je tijdens je zwangerschap nodig hebt bijeen. Als onderdeel van onze persoonlijke zorg, bieden we ook pre-conceptionele consulten aan voor mensen met een kinderwens. Tenslotte hebben wij ook een uitgebreid aanbod als het gaat om anticonceptiezorg en kun je terecht bij ons voor het plaatsen van spiralen en de Implanon of het uitschrijven van een anticonceptierecept.

 

Let op: Ook bij Vida wordt jouw verloskundigenzorg 100% vergoed door alle zorgverzekeraars!
Let op: Ook bij Vida wordt jouw verloskundigenzorg 100% vergoed door alle zorgverzekeraars!