Je verloskundige begeleidt je tijdens je zwangerschap en bereidt je voor op de bevalling. Zij houdt jouw gezondheid en die van je baby in de gaten. Met vragen over je zwangerschap kun je altijd bij je verloskundige terecht.

Je bent er net achter gekomen dat je zwanger bent. Je kunt je bij ons aanmelden via ons aanmeldformulier op de site of door je telefonisch aan te melden bij een van onze assistentes.
Lees meer

Vul het onderstaande aanmeldformulier in om je aan te melden bij Verloskundigen Vida. Je eerste controle is na 8 weken, maar je bent ook later welkom. Je kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken (zie de [...]
Lees meer

Bereken zelf je uitgerekende datum met onze tool en kom erachter hoeveel weken je zwanger bent.
Lees meer

In Nederland melden alle zwangere vrouwen zich bij de verloskundige. Zij maakt onderscheid tussen zwangeren met een verhoogd risico op complicaties en zwangeren zonder verhoogd risico op complicaties.
Lees meer

In dit hoofdstuk vind je uitleg over testen om meer te weten te komen over de kans dat je zwanger bent van een kind met Down syndroom, trisomie 21, en tegenwoordig ook over de kans op een kind met trisomie 13 of 18.
Lees meer

Op deze pagina vind je de belangrijkste adviezen die je nodig hebt in je zwangerschap, onder andere over voeding, roken, alchohol en drugs.
Lees meer

Babyuitzetlijst en wat je allemaal nodig hebt voor de bevalling.
Lees meer

Je bent net zwanger en nu? De vroege voorlichting is voor alle aanstaande ouders die hun eerste kindje verwachten. Tijdens deze groepsvoorlichting krijg je o.a. informatie over lifestyle, voeding en werken tijdens de zwangerschap.
Lees meer

Zwangerschapscursussen zijn er in verschillende soorten en maten. Met of zonder partner, individueel of in een groep.
Lees meer

Helaas gaat niet elke zwangerschap goed. Als er in de prille ontwikkeling iets fout gaat kan de zwangerschap eindigen in een miskraam. Als je denkt dat je een miskraam krijgt, kun je altijd de verloskundige bellen.
Lees meer

Let op: Ook bij Vida wordt jouw verloskundigenzorg 100% vergoed door alle zorgverzekeraars!
Let op: Ook bij Vida wordt jouw verloskundigenzorg 100% vergoed door alle zorgverzekeraars!