TeamRood

Samen met Team Blauw vormen wij Team 1

Ons Collegaduo:

Team Blauw

Ons werkgebied:

Team Rood begeleidt alle zwangeren in de postcodegebieden: Venserpolder, Duivendrecht en Bijlmermeer (behalve de H-buurt).

Wie je verder nog tegen kunt komen:

De kraamverpleegkundigen:

Welkom bij Team Rood van Vida!

Wij zijn je vaste verloskundigen: Maria Hoenderdos en Anne Hunink.

Maria is naast verloskundige ook versiekundige en echoscopiste. Haar liefde voor verschillende culturen, maakt dat ze bij Vida al jaren perfect op haar plek zit als verloskundige. Ze spreekt Frans en een goed woordje Spaans. Maria is moeder van twee dochters, geboren in 2005 en 2007.

Anne werkt al jaren als verloskundige bij Vida. Met een achtergrond als maatschappelijk werker, begon ze aan haar tweede studie: Verloskunde. In 2015 liep ze haar eindstage bij Vida en vond het zo leuk om in Zuidoost te werken, dat ze besloot om te blijven en deel te worden van het Vida team. Haar passie is om vrouwen in hun kracht te zetten. Anne is moeder van twee dochters, geboren in 2017 en 2020.

We zien er naar uit jullie de komende maanden te begeleiden!

 

Contact

Bevallingen en spoed (24/7): 06 29 07 69 60
Overige Vragen: 020-6977016 (Bereikbaar van ma t/m vr tussen 08:30 tot 12:00 en 14:00 tot 16:00)
Spreekuurlocaties: Gezondheidscentrum Klein Gooioord Bijlmerdreef 1001A, 1103 TW Amsterdam (1ste etage)
Gezondheidscentrum Venserpolder Drostenburg 5A, 1102 AM Amsterdam

< Terug naar Onze Teams

Verloskundige Zorg

Controles

In het begin van je zwangerschap kom je eens per maand op controle. Dit bouwt op tot een wekelijkse controle in de laatste zwangerschapsweken. Bij vrijwel al je controles zie je één van ons. Het kan voorkomen dat het door onze of jouw agendaplanning beter uitkomt om je afspraak bij het blauwe team te hebben.

Bevalling

Als je geen medische indicatie hebt begeleidt één van de verloskundigen van Team 1, het rode of blauwe team je, dus naast Maria en Anne zijn dit Thessa, Emma en Marike. Op jullie verzoek kan dat thuis of in het ziekenhuis. We hebben een brede ervaring met badbevallingen. We wisselen onze diensten iedere 24 uur af.

Spreekuur

Maria en Anne houden op verschillende dagen spreekuur. Op wisselende dagen zitten zij in het Gezondheidscentrum Klein Gooioord op de Bijlmerdreef (2e verdieping, in het Rochdale gebouw bij de Apotheek) direct naast het metrostation en in het Gezondheidscentrum Venserpolder.

Bereikbaarheid

Je verloskundigen zijn 24/7 bereikbaar voor bevallingen en of spoedvragen.

Mocht er al een bevalling bezig zijn dan verwijzen we je door naar een Vida verloskundige van een ander team. Dit komt zelden voor.

Een gezonde en mooie zwangerschap gewenst!

Let op: Ook bij Vida wordt jouw verloskundigenzorg 100% vergoed door alle zorgverzekeraars!
Let op: Ook bij Vida wordt jouw verloskundigenzorg 100% vergoed door alle zorgverzekeraars!