De termijnecho, de combinatietest en de 20-wekenecho (SEO) worden gemaakt op onze praktijk in Reigersbos en in Diemen, door een verloskundige-echoscopist van Vida. Het gaat om medische echo’s. In Diemen worden ook pretecho’s gemaakt.

Bij de termijnecho is het belangrijk dat je een volle blaas hebt. Drink een half uur voor de echo een paar glazen water.

De beste termijn voor de termijnecho is tussen de 11 en 12 weken zwangerschap gemaakt, dit is de optimale termijn om de zwangerschapsduur te bepalen.

De 20 weken echo is een medische echo en duurt ongeveer 45 min. We verzoeken je geen kinderen onder de 4 jaar mee te nemen.

Drie tot vier dagen per week zijn Marike Nijman, Remke Grootenhuis, Maylis Sanjuan, Daphne van der Heijden en Roos de Boer aanwezig om echo’s te maken.

Een afspraak voor een echo kun je maken tijdens de controle bij je verloskundige. Je kunt ook een afspraak maken door te bellen met de assistente op tel. 020 6977016 op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 9.00 en 11.30 uur.