TeamGein/De

Samen met Team Gaasperdam/Arena vormen wij Team 2

Ons Collega Team:

Team Gaasperdam/Arena

Ons werkgebied:

Team Gein/De Ronde Venen begeleidt alle zwangeren in de postcodegebieden: Gein, Reigersbos, Nellestein, De Ronde Venen

Wie je verder nog tegen kunt komen:

De kraamverpleegkundigen:

Welkom bij Team Gein/De Ronde Venen

Wij zijn je vaste verloskundigen: Melissa Sloot en Leanne van der Poel.

Melissa studeerde verpleegkunde voordat ze haar hart volgde en switchte naar verloskunde. En inmiddels werkt ze al ruim 10 jaar met veel plezier en voldoening als verloskundige. Vorig jaar is ze begonnen met de echo opleiding om zich zo verder te ontwikkelen tot verloskundig echoscopiste. Zuidoost zit in haar hart: ze is hier geboren en getogen en de omgeving van Zuid-Oost en Abcoude past haar als een jas. Melissa heeft twee zonen geboren in 2015 en 2017 onder leiding van Vida collega’s.

Leanne is een ervaren verloskundige en al jaren deel van het Vida team. Ze deed na haar verloskunde opleiding een onderzoeksmaster aan de UVA, maar voelt zich verloskundige en geen onderzoeker. Haar passie is om vrouwen vertrouwen te geven in hun zwangerschap en bevalling. Dat doet ze door goed te luisteren naar wat voor haar cliënten belangrijk is. Leanne heeft drie kinderen, geboren in 2017, 2019 en 2022. Alle drie werden zij thuis in bad geboren onder leiding van Vida collega’s.

We zien er naar uit jullie de komende maanden te begeleiden!

Contact

Bevallingen en spoed (24/7): 06 54 24 48 60
Overige Vragen: 020-6977016 (Bereikbaar van ma t/m vr tussen 08:30 - 12:00)
Spreekuurlocaties: Gezondheidscentrum Reigersbos Schonerwoerdstraat 7, 1107 GA Amsterdam ZO
Huisartsenpraktijk Achter de Kerk Kerkgaarde 4, 1391 MB Abcoude
Medisch Centrum Vinkeveen Tuinderslaantje 3, 3645 EX Vinkeveen

< Terug naar Onze Teams

Verloskundige Zorg

Controles

In het begin van je zwangerschap kom je eens per maand op controle. Dit bouwt op tot een wekelijkse controle in de laatste zwangerschapsweken. Bij vrijwel al je controles zie je één van ons. Het kan voorkomen dat het door onze of jouw agendaplanning beter uitkomt om je afspraak bij Team Gaasperdam/Arena te hebben.

Bevalling

Als je geen medische indicatie hebt begeleidt één van de verloskundigen van Team 2 (Team Gein/De Ronde Venen of Team Gaasperdam/Arena) je. Dus naast Melissa en Leanne zijn dit Rofayda, Lidewij, Remke en Maylis.
Op jullie verzoek kan dat thuis of in het ziekenhuis. We hebben een brede ervaring met badbevallingen. We wisselen onze diensten iedere 24 uur af.

Spreekuur

Melissa en Leanne houden op verschillende dagen spreekuur. Alle afspraken zijn bij onze praktijk in het gezondheidscentrum Reigersbos, huisartsenpraktijk Abcoude en in Vinkeveen.

Bereikbaarheid

Je verloskundigen zijn 24/7 bereikbaar voor bevallingen en of spoedvragen. Mocht er al een bevalling bezig zijn dan verwijzen we je door naar een andere Vida verloskundige van Team 1, maar dit komt zelden voor.

Let op: Ook bij Vida wordt jouw verloskundigenzorg 100% vergoed door alle zorgverzekeraars!
Let op: Ook bij Vida wordt jouw verloskundigenzorg 100% vergoed door alle zorgverzekeraars!