DuoPaars

Samen met Duo Geel vormen wij Team 2

Ons Collegaduo:

Duo Geel

Ons werkgebied:

Duo Paars begeleidt alle zwangeren in de postcodegebieden: Venserpolder en de H-Buurt, Gaasperdam en Gein (alleen de V-W straten en Gein Noordoost)

Wie je verder nog tegen kunt komen:

De kraamverpleegkundigen:

Welkom bij Duo Paars van Vida!

Wij zijn je vaste verloskundigen: Melissa Sloot en Lotte Thurkow.

Melissa werkte als verpleegkundige voordat ze verloskundige werd. Bij Melissa vind je ervaring, een nuchtere en praktische kijk op het leven en warme betrokkenheid.

Bij duo-collega Lotte zit het vak in haar bloed: haar moeder is verloskundige en haar vader is gynaecoloog. Het interessegebied van Lotte is het bekken en de bekkenbodemspieren.

We zien er naar uit jullie de komende maanden te begeleiden!

Contact

Bevallingen en spoed (24/7): 06 54 244 860
Overige Vragen: 020-6977016 (Bereikbaar van ma t/m vr tussen 08:30 tot 12:00 en 14:00 tot 16:00)
Spreekuurlocaties: Gezondheidscentrum Venserpolder Drostenburg 5A, 1102 AM Amsterdam
Gezondheidscentrum Reigersbos Schonerwoerdstraat 7, 1107 GA Amsterdam ZO

< Terug naar Onze Teams

Verloskundige Zorg

Controles

In het begin van je zwangerschap kom je eens per maand op controle. Dit bouwt op tot een wekelijkse controle in de laatste zwangerschapsweken. Bij vrijwel al je controles zie je één van ons. Het kan voorkomen dat het door onze of jouw agendaplanning beter uitkomt om je afspraak bij Duo Geel te hebben.

Bevalling

Als je geen medische indicatie hebt begeleidt één van de verloskundigen van Team 2, Duo Paars of Duo Geel je, dus naast Melissa en Lotte zijn dit Soraya, Jamie, Remke en Maylis.
Op jullie verzoek kan dat thuis of in het ziekenhuis. We hebben een brede ervaring met badbevallingen. We wisselen onze diensten iedere 24 uur af.

Spreekuur

Melissa en Lotte doen op verschillende dagen spreekuur. Alle afspraken zijn bij onze praktijk in het gezondheidscentrum Venserpolder of gezondheidscentrum Reigersbos.

Bereikbaarheid

Je verloskundigen zijn 24/7 bereikbaar voor bevallingen en of spoedvragen. Mocht er al een bevalling bezig zijn dan verwijzen we je door naar een andere Vida verloskundige van Team 1 of 3 maar dit komt zelden voor.

Let op: Ook bij Vida wordt jouw verloskundigenzorg 100% vergoed door alle zorgverzekeraars!
Let op: Ook bij Vida wordt jouw verloskundigenzorg 100% vergoed door alle zorgverzekeraars!