TeamGaasperdam/Arena

Samen met Team Gein/De Ronde Venen vormen wij Team 2

Ons Collega Team:

Team Gein/De Ronde Venen

Ons werkgebied:

Team Gaasperdam/Arena begeleidt alle zwangeren in de postcodegebieden: Reigersbos, de H-buurt, Arena en Hondsrugpark.

Wie je verder nog tegen kunt komen:

De kraamverpleegkundigen:

Welkom bij Team Gaasperdam/Arena

Wij zijn je vaste verloskundigen: Rofayda Tagmount en Lidewij Knol.

Rofayda is een betrokken verloskundige die na haar studie Verloskunde zich bewust bij het Vida team heeft aangesloten. Naast haar werk als verloskundige, heeft ze ook de doula opleiding afgerond. Ze weet veel over een gezonde leefstijl en kan hier goed advies in geven. Rofayda heeft een dochter, geboren in 2015.

Lidewij is een stoere verloskundige die na haar afstuderen bij Vida is blijven werken. Ze is een echte Vida! Een harde werker, doorzetter, vrolijk, spontaan, zeer betrokken en zorgzaam voor iedereen. Lidewij komt uit Amsterdam maar heeft de stad veruild voor het ‘pittoreske’ Diemen. Ze is nog wel graag in de stad te vinden, op een terrasje of in het park voor een BBQ met vrienden. Naast genieten in haar vrije tijd is ze een enorme sportfanaat, met Lidewij in je buurt ben je veilig want deze stoere verloskundige doet ook aan kickboksen.

Contact

Bevallingen en spoed (24/7): 06 54 24 48 60
Overige Vragen: 020-6977016 (Bereikbaar van ma t/m vr tussen 08:30 - 12:00)
Spreekuurlocaties: Gezondheidscentrum Reigersbos Schonerwoerdstraat 7, 1107 GA Amsterdam ZO
Gezondheidscentrum Hondsrugpark Hullenbergweg 250, 1101 BV Amsterdam Ingang gebouw van Graydon; parkeren mogelijk op het terrein achter de slagboom.

< Terug naar Onze Teams

Verloskundige Zorg

Controles

In het begin van je zwangerschap kom je eens per maand op controle. Dit bouwt op tot een wekelijkse controle in de laatste zwangerschapsweken. Bij vrijwel al je controles zie je één van ons. Het kan voorkomen dat het door onze of jouw agendaplanning beter uitkomt om je afspraak bij het Team Gein/De Ronde Venen te hebben.

Bevalling

Als je geen medische indicatie hebt begeleidt één van de verloskundigen van Team 2 je, dus naast Lidewij en Rofayda zijn dit Leanne, Melissa, Remke en Maylis. Op jullie verzoek kan dat thuis of in het ziekenhuis. We hebben een brede ervaring met badbevallingen. We wisselen onze diensten iedere 24 uur af.

Spreekuur

Lidewij en Rofayda houden op verschillende dagen spreekuur. Alle afspraken zijn in het gezondheidscentrum Reigersbos.

Bereikbaarheid

Je verloskundigen zijn 24/7 bereikbaar voor bevallingen en of spoedvragen. Mocht er al een bevalling bezig zijn dan verwijzen we je door naar een andere Vida verloskundige van Team 1 maar dit komt zelden voor.

Let op: Ook bij Vida wordt jouw verloskundigenzorg 100% vergoed door alle zorgverzekeraars!
Let op: Ook bij Vida wordt jouw verloskundigenzorg 100% vergoed door alle zorgverzekeraars!