TeamGeel

Samen met Team Paars vormen wij Team 2

Ons Collegaduo:

Team Paars

Ons werkgebied:

Team Geel begeleidt alle zwangeren in de postcodegebieden: Gaasperdam en Gein, (behalve Gein Noordoost en de W-straten), Bullewijk en Amstelkwartier.

Wie je verder nog tegen kunt komen:

De kraamverpleegkundigen:

Welkom bij Team Geel van Vida!

Wij zijn je vaste verloskundigen: Rofayda Tagmount en Soraya Cudjo.

Rofayda is een betrokken verloskundige die na haar studie Verloskunde zich bewust bij het Vida team heeft aangesloten. Naast haar werk als verloskundige, heeft ze ook de doula opleiding afgerond. Ze weet veel over een gezonde leefstijl en kan hier goed advies in geven. Rofayda heeft een dochter, geboren in 2015.

Soraya is een ervaren verloskundige die al jaren bij Vida werkt. Ze is tevens een mindfulness coach. Mindfulness helpt je tijdens de zwangerschap en in de voorbereiding op de bevalling. Soraya heeft samen met haar man, twee kleine kinderen.

We zien er naar uit jullie de komende maanden te begeleiden!

Contact

Bevallingen en spoed (24/7): 06 54 244 860
Overige Vragen: 020-6977016 (Bereikbaar van ma t/m vr tussen 08:30 tot 12:00 en 14:00 tot 16:00)
Spreekuurlocatie: Gezondheidscentrum Reigersbos Schonerwoerdstraat 7, 1107 GA Amsterdam ZO

< Terug naar Onze Teams

Verloskundige Zorg

Controles

In het begin van je zwangerschap kom je eens per maand op controle. Dit bouwt op tot een wekelijkse controle in de laatste zwangerschapsweken. Bij vrijwel al je controles zie je één van ons. Het kan voorkomen dat het door onze of jouw agendaplanning beter uitkomt om je afspraak bij het paarse team te hebben.

Bevalling

Als je geen medische indicatie hebt begeleidt één van de verloskundigen van Team 2 je, dus naast Soraya en Rofayda zijn dit Leanne, Melissa, Remke en Maylis. Op jullie verzoek kan dat thuis of in het ziekenhuis. We hebben een brede ervaring met badbevallingen. We wisselen onze diensten iedere 24 uur af.

Spreekuur

Soraya en Rofayda houden op verschillende dagen spreekuur. Alle afspraken zijn in het gezondheidscentrum Reigersbos.

Bereikbaarheid

Je verloskundigen zijn 24/7 bereikbaar voor bevallingen en of spoedvragen. Mocht er al een bevalling bezig zijn dan verwijzen we je door naar een andere Vida verloskundige van Team 1 maar dit komt zelden voor.

Let op: Ook bij Vida wordt jouw verloskundigenzorg 100% vergoed door alle zorgverzekeraars!
Let op: Ook bij Vida wordt jouw verloskundigenzorg 100% vergoed door alle zorgverzekeraars!