DuoGeel

Samen met Duo Paars vormen wij Team 2

Ons Collegaduo:

Duo Paars

Ons werkgebied:

Duo Geel begeleidt alle zwangeren in de postcodegebieden: Gaasperdam, Gein (behalve Gein Noordoost en de V-W-straten) en Nellestein

Wie je verder nog tegen kunt komen:

De kraamverpleegkundigen:

Welkom bij Duo Geel van Vida!

Wij zijn je vaste verloskundigen: Soraya Cudjo en Jamie Bah.

Soraya is een ervaren verloskundige en is gespecialiseerd in een gezonde levensstijl tijdens de zwangerschap en is tevens mindfulness coach.

Jamie is een betrokken verloskundige en geboren en getogen in Amsterdam Zuidoost. Haar doel is een sterke band op te bouwen met de aanstaande ouders en de zorg leveren die past. Ook spreekt Jamie vloeiend Spaans.

Soraya en Jamie zijn toegankelijke en toegewijde verloskundigen. We zien er naar uit de komst van jullie kindje professioneel en persoonlijk te begeleiden!

Contact

Bevallingen en spoed (24/7): 06 54 244 860
Overige Vragen: 020-6977016 (Bereikbaar van ma t/m vr tussen 08:30 tot 12:00 en 14:00 tot 16:00)
Spreekuurlocatie: Gezondheidscentrum Reigersbos Schonerwoerdstraat 7, 1107 GA Amsterdam ZO

< Terug naar Onze Teams

Verloskundige Zorg

Controles

In het begin van je zwangerschap kom je eens per maand op controle. Dit bouwt op tot een wekelijkse controle in de laatste zwangerschapsweken. Bij vrijwel al je controles zie je één van ons. Het kan voorkomen dat het door onze of jouw agendaplanning beter uitkomt om je afspraak bij Duo Paars te hebben.

Bevalling

Als je geen medische indicatie hebt begeleidt één van de verloskundigen van Team 2 je, dus naast Jamie en Soraya zijn dit Melissa, Lotte, Remke en Maylis. Op jullie verzoek kan dat thuis of in het ziekenhuis. We hebben een brede ervaring met badbevallingen. We wisselen onze diensten iedere 24 uur af.

Spreekuur

Soraya en Jamie doen op verschillende dagen spreekuur. Alle afspraken zijn in het gezondheidscentrum Reigersbos.

Bereikbaarheid

Je verloskundigen zijn 24/7 bereikbaar voor bevallingen en of spoedvragen. Mocht er al een bevalling bezig zijn dan verwijzen we je door naar een andere Vida verloskundige van Team 1 of 3  maar dit komt zelden voor.

Let op: Ook bij Vida wordt jouw verloskundigenzorg 100% vergoed door alle zorgverzekeraars!
Let op: Ook bij Vida wordt jouw verloskundigenzorg 100% vergoed door alle zorgverzekeraars!