Het is helaas niet mogelijk om een pretecho te boeken na 11 augustus 2021 bij Vida.  Onze excuses voor het ongemak.

 It is not possible to book a non medical ultrasound after the 11th of August 2021 at Vida.  Sorry for the inconvenience.

 

 

Vanaf 15 weken kunt je bij ons langskomen voor een geslachtsbepaling. Dit is een echo in 2D. De echo duurt ongeveer 15 minuten en je krijgt natuurlijk een paar foto’s mee.

Overgewaaid uit Amerika en ook hier inmiddels helemaal hot: de gender reveal party. Een feestje waarop je iedereen tegelijkertijd laat weten of jullie een jongetje of een meisje verwachten. En die aankondiging moet natuurlijk wel een beetje spectaculair zijn.

Je kunt er trouwens ook voor kiezen om niet alleen de gasten te verrassen met het geslacht van jullie baby, maar het voor jezelf ook tot het moment suprême spannend houden. Vraag de echoscopiste in dat geval om het geslacht van jullie kindje op te schrijven op een briefje en deze kun je dan geven aan bijvoorbeeld de banketbakker of iemand die jullie wil helpen bij het organiseren van het feestje. Zo wordt HET moment voor jullie ook een big surprise!

 

 

Let op: Ook bij Vida wordt jouw verloskundigenzorg 100% vergoed door alle zorgverzekeraars!
Let op: Ook bij Vida wordt jouw verloskundigenzorg 100% vergoed door alle zorgverzekeraars!