Vanaf oktober kleinere teams van verloskundigen voor je zwangerschapscontroles.

‘Het zou mooi zijn als je in je zwangerschap maar 3 verloskundigen ontmoet’

Bij Vida werken we met een enthousiast en hecht team van verloskundigen. Samen hebben we veel ( al bijna 15 jaar!) ervaring, zijn we flexibel en werken we met heel veel plezier. Tot nu toe werken we in 2 teams van elk 5 verloskundigen. Soms zie je dan veel verschillende gezichten. We denken dat dit beter kan.

Wat er verandert:

-Van 2 grote teams naar 4 kleine teams

Nieuwe spreekuurlocatie in Ganzenhoef

We gaan vanaf oktober starten met het werken in 4 kleinere teams, met in elk team 3 verloskundigen. We denken dat de zorg in kleine teams, door de persoonlijkere betrokkenheid nog beter is: met een vertrouwde persoon is het nu eenmaal gemakkelijker praten.

Om nog betere zorg in de wijk te kunnen leveren gaan we op vrijdag 7 oktober beginnen met een spreekuur in het Medisch Centrum Ganzenhoef (in het oude Rochdalegebouw). Dit betekent dat iedereen die in de postcodegebieden 1102, 1103 en 1104 woont en zich bij onze praktijk wil inschrijven, nu nog dichter bij huis op controle kan komen.

Wat er niet verandert:

-Het spreekuur blijft in de buurt.

-De spoednummers en de teamindeling voor je bevalling

-Alle echo’s bij Vida door verloskundige-echoscopist

We zullen, net zoals nu, de teams indelen naar postcode. Dit betekent dat er een spreekuurlocatie bij je in de buurt blijft. Het betekent ook dat je iets beperkter bent in de dagen die je kunt kiezen om op controle te komen. We zullen je de mogelijkheid geven om ruim van tevoren afspraken in te plannen. Zo kan je werkgever er rekening mee houden!

Op het spreekuur vertellen we je bij welk team je hoort, rood, blauw, geel of groen. Veelal blijf je de verloskundigen zien die je al kende, alleen zijn het er 2 minder dan voorheen. We verwachten en hopen van harte dat jullie tevreden zullen zijn met deze veranderingen!

Let op: Ook bij Vida wordt jouw verloskundigenzorg 100% vergoed door alle zorgverzekeraars!
Let op: Ook bij Vida wordt jouw verloskundigenzorg 100% vergoed door alle zorgverzekeraars!