Kraamverpleegkundigen versterken ons team

Maria en Elsa zijn bij ons werkzaam als kraamverpleegkundige. Wanneer je bevallen bent, komen zij regelmatig bij je langs om te kijken hoe het met jou en je kindje gaat.

Doordat Maria en Elsa bij drukte langs gaan bij de ouders & de pasgeboren kindjes hebben de dienstdoende verloskundigen meer tijd & aandacht wanneer er iemand gaat bevallen. Ideaal! Zo krijgen kraamvrouwen en barende vrouwen alle tijd die ze nodig hebben.

Even voorstellen:

Maria van Starkenburg

Ik heb een aantal jaar als specialistisch verpleegkundige op de verloskamers van het OLVG Oost gewerkt. Daarna heb ik als jeugdverpleegkundige gewerkt bij het ouder en Kind team Amsterdam. Ik ben momenteel bezig met de opleiding tot lactatiekundige en vind het een fantastische uitdaging om het Vida team te versterken en de kraamvisites uit te voeren. Ik ben gek op fietsen, je zult mij vaak op de Vida Ebike zien aankomen. Ook goed voor het milieu!

Elsa Glas 

Na een aantal jaar met heel veel plezier als kraamverzorgster te hebben gewerkt in deze regio, ben ik de opleiding tot verpleegkundige gaan volgen. Nadat ik een tijd in het ziekenhuis als verpleegkundige hebt gewerkt, kwam deze super mooie functie bij voorbij en mag ik nu het team van Vida gaan versterken. Heel leuk om weer in de geboortezorg aan de slag te gaan. Tot in het kraambed!

 

Let op: Ook bij Vida wordt jouw verloskundigenzorg 100% vergoed door alle zorgverzekeraars!
Let op: Ook bij Vida wordt jouw verloskundigenzorg 100% vergoed door alle zorgverzekeraars!