Vroege vitaliteit echo (vanaf 7 weken) | € 25,-

U kunt bij ons vanaf 7 weken een echo laten maken om te kijken of u wel of niet zwanger bent. Dit is altijd een 2D echo.

Een vroege vitaliteit echo (onder 11 weken) is het beste via een inwendige (vaginale) echo te maken. Bij een inwendige echo wordt voorzichtig een klein deel van een smal, lang staafje in de vagina ingebracht. Om dit echostaafje zit een condoom en wat gel als glijmiddel. Het inbrengen van de echo is over het algemeen niet pijnlijk. Door een inwendige echo kom je dichter bij de baarmoeder en kan je deze en het nog kleine kindje beter bekijken. Via de buik is het onder de 10 weken moeilijker om het goed in beeld te brengen omdat de baarmoeder nog achter het schaambot ligt.

Het belangrijkste bij deze echo is natuurlijk het zien kloppen van het hartje. De echo duurt ongeveer 15 minuten.

Geslachtsbepalingsecho (vanaf 16 weken) | € 35,-

Vanaf 16 weken kunt u bij ons langskomen voor een geslachtsbepaling. Dit is een echo in 2D. De echo duurt ongeveer 15 minuten en u krijgt natuurlijk een paar foto’s mee.

 

2D echo (van 16 weken tot 35 weken) | € 40,-

Een 2D echo is eigenlijk in vrijwel de gehele zwangerschap een mooie echo om even lekker van uw kindje te kunnen genieten. De echo duurt ongeveer 15 minuten en u krijgt natuurlijk een paar foto’s mee.

 

2/3/4D echo (vanaf 24 weken tot 30 weken) | € 110,00

Vanaf 24 weken kunt u langskomen voor een 2/3/4D echo. De beste periode voor deze echo is rond de 27e week van uw zwangerschap. Deze echo is inclusief film en foto’s op USB en een aantal zwart-witprintjes. Deze lange echo duurt 30 minuten.

 

Combi-pakket (16 weken en 24+ weken) | € 135,-

Wanneer u zowel langs wilt komen voor een geslachtsbepaling, als voor een 2/3/4D echo, is het combipakket misschien iets voor u. U krijgt een geslachtsbepaling (15 min) en een lange 2/3/4D echo (30 min). Bij beide echo’s krijgt u uiteraard een aantal zwart-witprintjes mee. Bij de lange 2/3/4D echo krijgt u daarnaast ook de film en foto’s op een USB. Na de geslachtsbepaling wordt gelijk met de echoscopiste een vervolgafspraak ingepland voor de lange 2/3/4D echo of je kunt contact opnemen met onze assistenten om een afspraak in te laten plannen.